OM OSS

Kakel & klinker sedan 2014

Gedigen erfarenhet och god kundrelation

Teamets erfarenhet, kompetens inom bygg, renovering och projektering är grunden för att vi ska kunna verka och ta oss an olika typer av renoveringar och entreprenader.

För att möta de krav och förväntningar som våra kunder ställer har vi initierat en modern och digital arbetsprocess för våra projekt – vi arbetar dagligen med digital projekthantering och uppföljning kopplat till egenkontroller, ÄTA-hantering samt fotodokumentation.

Plattsättningen är vår grund och det ligger oss därmed i blodet. Vi startade som ett enmansbolag men har idag 9 anställda hos JTB. Alla som är anställda hos JTB kännetecknas av en hög professionalitet, ödmjukhet samt lättsamhet – det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tror på relationer och då är det viktigt att det är enkelt och känns bra i magen.

4

Internationella uppdrag

Verksamma sedan

2014

9

Anställda

Hantverket

Att vara plattsättare är ett hantverk som kräver både precision och noggrannhet. En plattsättare klär väggar och golv med kakel, klinker, betongplattor eller mosaik. Slutresultatet präglas i hög grad av utövarens yrkeskunskaper och individuella förmåga och fallenhet. Samtliga av våra plattsättare är kvalitetssäkrade vilket ger extra trygghet för dig som kund. För att säkerställa produktivitet och effektivitet går våra juniora plattsättare alltid med en mer senior plattsättare i våra projekt.

Drömprojekt

Givet vår mångåriga erfarenhet har vi idag möjligheten att kunna välja vilka vi vill arbeta med och det är fantastiskt på många sätt, det gör exempelvis att vi alltid får arbeta med projekt som vi vill och motiveras av. Vi pratar ofta om våra projekt som drömprojekt, för det är just vad det är, när man har möjlighet att få utföra fina och roliga renoveringar.

Kundnöjdhet

Vårt fokus och vår ambition är att alltid leverera över kundens förväntan, både gällande tid och kvalitet. Detta möjliggörs också genom vårt väletablerade kontaktnät inom byggbranschen, som vi samarbetar med regelbundet för att uppnå bästa resultat.

Vi har genom åren utfört ett antal nybyggnationer samt om- och tillbyggnationer av exempelvis skolor, sjukhus, industrier, bostäder och företagslokaler.

Certifieringar, intyg och samarbetspartners

För att vi ska kunna leverera goda slutresultat är certifiering viktigt för oss. Vi är certifierade för att arbeta med det vi gör, och det är inte bara en trygghet för dig som kund, utan även för våra anställda.

För dig som beställare kan du känna dig extra trygg med oss som partner då vi på JTB är medlemmar i Byggföretagen. Dessutom bär samtliga av våra anställda ID06 legitimation. Givetvis har samtliga våra anställda behörighet inom Våtrum enligt BKR, Byggkeramikrådet.

Vi är även stolta över att vi alltid använder kvalitetsmaterial från de främsta leverantörerna inom respektive område för långsiktiga och hållbara lösningar. JTB innehar entreprenad- och trygghetsförsäkringar, tryggt för dig, tryggt för oss.

Förvandla dina drömmar till verklighet – tillsammans med oss!